Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BÜYÜK ÜLKENİN GENÇLERİ BÜYÜK DÜŞÜNÜR

24 haziran’da yapılacak genel

24 haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi akparti’den milletvekili aday adayı olacağını duyuran aksaray’ın en genç siviltoplum kuruluşu başkanı, askon başkanı hasan dağ,  gençlere neden milletvekili aday adayı olduğunuanlattı. dağ, ak parti il binasına giderek bugün resmi başvurusunu yapacak. 

aksaray’ın ve türkiye’nin en geç milletvekili aday adayıolan hasan dağ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada milletvekili aday adayıolarak ülkesine hizmette bir adım daha attığını vurgulayarak “liderimiz cumhurbaşkanımızrecep tayip erdoğan’ın ‘büyük ülkenin gençleri büyük düşünür’ sözündenaldığımız cesaretle bizlere küçük düşünmek asla yakışmazdı. bizim büyükhayallerimizi uygulamaya geçirmek için tıpkı atalarımız mirasını deviraldığımız dedelerimiz gibi biz gençler de tarih yazmak, tarihin akışınıdeğiştirmek için tüm gücümüzle liderimizin yanında yürümek için bu kutluyürüyüşe çıktık” dedi.

“türkiye bizim Özyurdumuz”

türkiye’nin öz yurtları olduğunu belirten dağ tarihtenörnekler vererek “bizler ertuğrul gazi’nin, osman gazi’nin, fatih sultan mehmethan’ın, kanuni sultan süleyman han’ın yanında henüz 15 yaşındayken cenkmeydanlarında bulunan dedelerimizden aldığımız cesaret ile şimdi; asrınliderimizle aynı yolda yürümekten şeref duyuyoruz. burası bizim öz yurdumuz,memleketimiz. bu bayrak bizim bayrağımız, bu millet bizim milletimizbilinciyle, ülkemize, ilimize , milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda,biz gençlere emanet edilen bu güzel ülkemizi geleceğe daha güçlü taşımak içinvar gücümüz ile çalışacağız” diye konuştu.

toprak bizimnamusumuz

“bayrağımız, toprağımız, milli irademiz bizimnamusumuzdur” diyerek, cumhuriyeti ilelebet yaşatmak için çalışacaklarınıvurgulayan dağ “kadim tarihimizden ders çıkararak, zengin bir kültürünmirasçıları ve büyük bir milletin evlatları olarak; kibir, gurur veböbürlenmeden, zulüm karşısında eğilmeden, haksızlıkların karşısında susmayarak, bu topraklarda mevlana gibisevginin diliyle, yunus emre gibi aşkın diliyle konuşan gençler olacağız.  ama gerektiğinde köroğlu’nun, pir sultan’ın,dadaloğlu’nun dilini kullanacak çelik yürekli kahramanlar olacağız.gerektiğinde gazi mustafa kemal gibi Çanakkale Şehitleri’nin ahfadı olduğumuzuispat edeceğimizi cümle aleme duyuracağız. emaneti devraldığımızdayüreklerimizdeki aşk ve sevda ile demokrasiye, özgürlüğe, milli iradeye sahipçıkmak için gençliğimizin ateşiyle liderimizin yanında istikbale yön vermekiçin yürüyeceğiz. bu duygu ve düşüncelerle çıktığım bu yolda bizlerdendesteklerini esirgemeyen kıymetli aksaraylı hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimibir borç biliyorum” ifadelerini kulandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Turan Yaldır, yeni komisyon üyeliğiyle
Sıradaki Haber İYİ Parti Aksaray Milletvekili Yaldır, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliğine seçildi!