Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş arayanlar dikkat; Bu fırsatı kaçırmayın Aksaray’da devlet kapısında iş imkanı!

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Aksaray Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde 5 destek personeli (çocuk bakıcısı) almak için başvuruların başladığını duyurdu.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Aksaray Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 adet çocuk bakıcısı alımı için resmi duyuru yaptı. Başvurular, 15 Ekim 2024 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlandı. Adaylar, 30 Ekim 2024 tarihine kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek.

İş İlanı Detayları:

• Kadrolar: 5 Destek Personeli (Çocuk Bakıcısı)
• Çalışma Yeri: Aksaray Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi

Başvuru Şartları:

• Eğitim: Ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Erken Çocukluk ve Özel Eğitim bölümlerinden veya Sağlık Hizmetleri Alanı dallarından birinden mezun olmak.
• Yaş: İlanda belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla 22 yaşını doldurmuş olmak.
• Cinsiyet: Kadın olmak.
• KPSS: 2024 yılı KPSS P94 puan türünden geçerli en az 60 puana sahip olmak.

Başvuru Süreci:

Başvurular, 15 Ekim 2024 ile 30 Ekim 2024 tarihleri arasında, saat 23:59’a kadar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Kariyer Kapısı üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Duyuruda belirtilen süre içinde elektronik ortamda yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Önemli Uyarı: Gerçeğe aykırı belge veren veya beyanda bulunan adaylar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış olanların atamaları iptal edilecek ve kendilerine ödenmiş bedeller yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bu alanda kariyer yapmak isteyen adayları başvuru yapmaya davet ediyor. Bu fırsatı kaçırmayın!
Avni Kuru