Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zaferin adı Aksarayspor! Deplasmanda Giresunspor’a çelme!

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 9. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksarayspor, Giresunspor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısında geriye düşen Aksaray ekibi, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Nesine 2. Lig Kırmızı

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksarayspor, Menemen FK mağlubiyetini telafi etmek için Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Aksarayspor maça; Ali Türkan, Oğuzhan Açıl, Sezer Yıldırım, Kağan Malatyalı, Onur Başyiğit, Atamer Bilgin, Abdurrahman Canlı, Ahmet Çakmak, Onur Ramazan Toprak, Cengiz Ötkün, İbrahim Yılmaz ilk 11’i ile başlarken Giresunspor; Göktan Cörüt, Fatih Yılmaz, Furkan Arda Kabaca, Ertuğrul Şenlikoğlu, Şahin Dik, Arda Cebeci, Emirhan Akçay, Arda Kılıç, Emre Nizam, Mehmet Keskin, Furkan Kütük ilk 11’i ile maça başladı. Maçtan önce iki takım oyuncuları da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak amacıyla “Yaşasın Cumhuriyet” yazılı pankartla sahaya çıktı.

Aksarayspor İlk Yarıyı Geride Tamamladı

Giresun Çotanak Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçildi. Konuk ekip Motolux 68 Aksarayspor maçın başında İbrahim Yılmaz ve Ahmet Çakmak ile gole yaklaşırken, ev sahibi ekip de ilk yarıda bazı gol pozisyonlarından yararlanamadı. 44. dakikada sağ kanattan atak geliştiren ev sahibi Giresunspor’da Şahin Dik, Ali Akçay’ın sert ortasında topa sol ayağıyla dokundu. Aksaraysporlu Ahmet Malatyalı’ya da çarpan top kaleci Ali Türkan’ın sağından ağlarla buluştu ve Giresunspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla sona erdi.

İkinci Yarıda Baskın Taraf Aksarayspor

İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Motolux 68 Aksarayspor, ikinci yarının başından itibaren beraberlik golünü aradı. Girdiği bazı pozisyonlardan yararlanamayan siyah beyazlılarda İbrahim Yılmaz beraberliği getiren oyuncu oldu. 57. Dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan tecrübeli golcü, topu kalecinin üstünden aşırdı ve durumu 1-1’e getirdi. Beraberliği ardından Giresunspor kalesinde farkı artıracak golü arayan siyah beyazlılar, aradığı golü 90+3’te Yasin Abdioğlu’nun ayağından buldu. Giresunspor ceza sahası önünde kafalarda seken topa yine kafasıyla dokunan İbrahim Yılmaz, topu ceza sahası içine doğru gönderdi. Ceza sahası içerisinde seken topta gelişine uzak köşeye çok klas vuran Yasin Abdioğlu takımını öne geçirdi. Bu golün ardından saha içerisinde ufak bir gerginlik yaşansa da maçın kalanında başka gol olmadı ve Aksarayspor geriden gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Hakan Hidayet Deniz