Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da köy muhtarları için güç birliği! Detaylar haberde!

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Bilal Sevindi, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.

İl Sivil Toplumla İlişkiler

Aksaray’da sürdürülen muhtarlık ziyaretleri kapsamında İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Bilal Sevindi ve İdari Hizmetler Şube Müdürü Ahmet Özdemir, Aksaray Merkez Kazıcık Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Köy Muhtarları Derneği ve Aksaray Ziraat Odası Başkanı olan Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, köy muhtarlıklarının güncel sorunları, köylerin gelişim süreci ve yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İl Müdürü Sevindi, özellikle muhtarların köy yönetiminde oynadığı hayati rolün altını çizerek, köy muhtarlarının çalışmalarına daha fazla destek sağlanacağını belirtti.

Ev sahibi olarak misafirlerini ağırlayan Emin Koçak, köy muhtarlarının karşılaştıkları zorluklar ve özellikle ziraat alanında yaşanan sıkıntılar konusunda bilgi verdi. Koçak, aynı zamanda Aksaray Ziraat Odası Başkanı olarak, bölgedeki tarımsal kalkınma için yapılan çalışmalar hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu.

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Bilal Sevindi, samimi ev sahipliği için Muhtar Emin Koçak’a teşekkür ederek, il ve köy arasındaki iş birliğini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Hakan Hidayet Deniz