Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kg Metamfetamin, Nakit Para ve Ziynet Ele Geçirildi!

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 1 kilogramdan fazla metamfetamin, on binlerce lira nakit para ve ziynet eşyaları ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılardan biri tutuklandı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik

 

 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde uyuşturucu madde ticaretini hedef alan geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi. Operasyon çerçevesinde, şüpheli şahısların saklandıkları adrese düzenlenen baskında yüklü miktarda uyuşturucu madde, para ve ziynet eşyası ele geçirildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, operasyonda 60 paket halinde toplam 1 kilogram 251,94 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Aynı zamanda, uyuşturucu ticaretinde sıklıkla kullanılan 2 adet hassas terazi de olay yerinde bulundu. Baskında 22.235 dolar ve 34.500 Türk lirası gibi yüklü miktarda nakit para ile birlikte, 14 çeyrek altın, 3 bilezik, 2 altın küpe ve 1 altın kolye gibi ziynet eşyaları da ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendiriliyor.

Operasyon kapsamında, N.O. (36), N.G. (25) ve K.G. (33) adlı üç şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.O. (36), mahkemece tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında kararlı adımlar atmaya devam edeceklerini belirterek, suç ve suçlulara karşı mücadelenin aralıksız süreceğini vurguladı. Kamuoyuna yapılan duyuruda, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadelede halkın desteğinin önemine dikkat çekildi ve vatandaşların şüpheli durumları emniyet birimlerine bildirmeleri istendi.

Ağustos Gerçe