Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yurtlarda yeni dönem hazırlıkları: Öğrenci güvenliği ön planda!

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yapılan toplantılar kapsamında değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlık etti.

Aksaray Gençlik ve Spor

Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurt Müdürleri katılım gösterdi. Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen  toplantıda yurtların istek ve ihtiyaçları değerlendirildi.

2024- 2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte farklı şehirlerden Aksaray’a okumak için gelen öğrenciler için barınma  imkanı sunan yurtlarda öğrenciler için sağlanan hizmetler  ele alındı. Öğrencelerin yurt kapsamında güvenliklerinin sağlanması ve kaliteli hizmetin sağlanmasıyla birlikte  hijyenik ortamın sunulması amaçlanıyor.

Eğitim öğretim süresi boyunca öğrencilerin herhangi bir sorunla karşılaşmamaları amacıyla  gerçekleşen toplantıya yurtlarda yapılması planlanan hizmetler, sorun ve çözüm önerileri değerlendirildi. Yapılan toplantı ile birlikte yurtların mevcut durumu değerlendirilerek atılması gereken adımlar vurgulandı.

Fatma Altınok