Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Şampiyonu Adliyespor!

Aksaray’da Büro Memur-Sen Şubesi Tarafından Düzenlenen Futbol Turnuvasında Adliye Spor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı!

Aksaray’da Büro Memur-Sen Şubesi

Aksaray Büro Memur-Sen Şubesi’nin kurumlar arası dostluk ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla organize ettiği geleneksel futbol turnuvasında şampiyon belli oldu! Tüm rakiplerini eleyerek finale çıkan ve burada da üstün bir performans sergileyen Adliye Spor, turnuvanın galibi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Turnuva süresince centilmenlik ve dostluk mesajları veren turnuva, kurumlar arasında sıcak ilişkiler kurulmasına olanak sağladı. Şampiyonluk maçında oyuncular kıyasıya mücadele ederken, tribünlerde de büyük bir coşku ve heyecan hakimdi. Finalde oynanan maçın ardından Adliye Spor, hak ettiği kupayı kaldırırken tüm takımlar dostça tebrik edildi. Turnuvaya katılan tüm ekipler ve izleyiciler, sporsever bir atmosferde dostluk bağlarını güçlendirdi.

Üst Düzey Katılım ve Teşekkür Mesajları

Büyük final maçında Aksaray Adalet Komisyon Başkanı Gökhan Oflaz, Başsavcı Vekili Emrah Özge Yelken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Aksaray İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, Memur-Sen İl Başkanı Murat Görmez, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Serdar Baydar gibi önemli isimler de bulunarak turnuvaya onur kattılar. Büro Memur-Sen Aksaray Şubesi, bu büyük katılım ve destek için tüm misafirlere teşekkürlerini iletti.

Ayrıca, turnuvada görev alan hakemler Yaşar Keleş ve Murat Özer, maçları başarıyla yöneterek sporcuların en adil şekilde mücadele etmesini sağladılar. Turnuvanın en centilmen oyuncusu ise Adliye Spor’dan Recep Cevizci seçilirken, gol krallığına Halit Yusuf Demirel ulaştı.

Büro Memur-Sen’den Teşekkür

Turnuvanın ardından Büro Memur-Sen Aksaray Şubesi, Halil Yalçın etkinliğin başarıyla tamamlanmasında katkı sağlayan tüm kurumlara, sporculara ve organizasyon ekibine teşekkür etti. Büro Memur-Sen Ailesi’nin her geçen gün daha da büyüdüğünü vurgulayan yetkililer, bu tür organizasyonların bir aile olarak dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğine dikkat çekti.

Turnuvada emeği geçen herkese şükranlarını sunan Büro Memur-Sen yetkilileri, “Aksaray Büro Memur-Sen Ailesi Büyük Bir Aile” ifadesiyle dostluk ruhuna vurgu yaptı.

Ağustos Gerçe