Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni atanan Kaymakam Korkmaz kurum amirleri ile tanıştı

Aksaray Ağaçören İlçesine Kaymakam olarak atanan Metin Korkmaz görevine resmen başladı.  Görevine başlayan Kaymakam Korkmaz ilk olarak kurum amirleri ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Aksaray Ağaçören İlçesine Kaymakam

Geçtiğimiz günlerde yapılan atamalar sonucunda Aksaray’ın Ağaçören ilçesine atanan ve görevine başlayan Metin Korkmaz kurum amirleri ile toplantı yaparak tanıştı. Kurum tarafından ilçede yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda ilçenin gelişi için hedeflenen projelere yer verildi

Kaymakam Korkmaz kurum müdürleri ile tanışma toplantısında bir araya gelerek kurum amirleri,  kurum tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Korkmaz’a bilgiler verip iş ve işeyişler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.  Birimler tarafından gerçekleştirilen faaliyet hakkında bilgiler alan Kaymakam Korkmaz bu çalışmaların artırılması gerektiğini ifade etti.

İlçe ve halkına katkı sağlayacak çalışmalara yer verilmesi gerektiğini ifade eden Kaymakam Korkmaz kurum amirleri ile işbirliğiyle gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Fatma Altınok