Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da üniversiteli gençler Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yolunda!

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından üniversiteli gençlere verilen Kur’an-ı Kerim, Tashih-i Huruf ve Talim Dersleri” devam ediyor. Gençlik koordinatörlüğünce düzenlenen dersler İslami İlimler Fakültesi öğrencilerine yönelik veriliyor.

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinde her cumartesi günü saat 11:30 ‘da başlayan derslere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.  Öğrencilerin eğitim süresi boyunca başarı elde etmeleri, Kur’an –ı Kerim güzel okumaları ve öğrenmeleri için eğitimler veriliyor.

Eğitim esnasında gençlerle bir araya gelen Müftü Işıldar onlarla sohbet ederek Kur’an-ı Kerimi daha iyi okumak adına göstermiş oldukları başarılardan ötürü kutladı.

Müftü Işıldar, eğitim esnasında, “İslami İlimler Fakültesinde okuyan öğrencilerimizle Kur’an-ı Kerimi daha güzel ve düzgün okuma adına bir gayret gösteriyoruz. Derslerimize yeni başladık ve devam etmeyi planlıyoruz. Tamamen ücretsiz olan bu derslere katılmak ve kendini geliştirmek isteyen her öğrencimizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

“Kur’an-ı Kerim, Tashih-i Huruf ve Talim Dersleri” kapsamında üniversiteli öğrencilerin başarı göstermesi ve Kur’an-ı Kerimi güzel okumaları hedefleniyor.

Fatma Altınok