Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru kendi evinde Nilüfer Belediyespor’u ağırlıyor

Kuzeyboru Voleybol Takımı, ligin beşinci haftası kapsamında bugün kendi evinde Nilüfer  Belediyespor takımını konuk ediyor.

Kuzeyboru Voleybol Takımı, ligin

Vodafone Sultanlar Liginde Aksaray’ı başarıyla temsil eden Kuzeyboru Voleybol Takımı, ligin beşinci haftası kapsamımda Nilüfer Belediyespor takımı le karşı karşıya geliyor. Bugün saat 18.00 itibariyle Aksaray Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan karşılaşmada Kuzeyboru’nun kazanması halinde, Aksaray temsilcisinin galibiyet sayısı 3’e çıkacak.

Ligde şu an 7’inci sırada bulunan Kuzeyboru, bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde sıralamadaki yerini koruyabilir ay da yükseltebilir. Sultanlar Liginde bu yıl temponun oldukça yüksek olduğu ve takımların neredeyse tamamını birbirine denk olduğu görülüyor. Kuzeyboru da bu kapsamda yer alan güçlü takımlardan birisi olarak öne çıkıyor.

Aksaray Kaplı Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma, saat 18.00 itibariyle başlayacak olup, karşılamada yerini alarak takıma destek olmak isteyen kişilerin maç saatinde spor salonunda olması bekleniyor.

Ağustos Gerçe