Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Barosundan Cumhuriyet Bayramı öncesi Anıtkabir’de anlamlı tören!

Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün ve Baro üyeleri, Cumhuriyet Bayramı öncesi Anıtkabir’de çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

Baro Başkanı Av. Erçin

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılı kutlamaları kapsamında Aksaray Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün liderliğinde Anıtkabir’de anlamlı bir tören düzenlendi. Aksaray Barosunun yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve stajyer avukatların katılımıyla gerçekleştirilen törende, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu.

Anıtkabir’de gerçekleşen törende, Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkma, hukukun üstünlüğüne ve Atatürk’ün ilkelerine bağlılık vurgusu yapıldı.

Aksaray Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet’in kazanımlarının toplumun her kesimi tarafından korunması gerektiğini belirterek, “Hukukun üstünlüğü ve demokrasinin teminatı olan Cumhuriyet’in bekçileri olarak buradayız. Bu değerlerin ışığında, daha aydınlık bir geleceğe doğru birlikte yürüyeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Törene katılan avukatlar ve stajyer avukatlar, Cumhuriyet’e bağlılıklarının simgesi olarak Atatürk’ün huzurunda bir kez daha ant içti. Tören sonrası Baro heyeti, Anıtkabir Müzesi’ni ziyaret ederek Atatürk’ün hatırasına saygılarını sundu.

Ağustos Gerçe