Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan talepler bakanlığa iletildi: Yatırımlar için geri sayım başladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve beraberindeki AK Parti teşkilatı heyeti ile ilçe belediye başkanları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray’da hedeflenen projelerin hayata geçirilmesi ve yeni hizmetlerin kazandırılması amacıyla gerçekleşen ziyarette Aksaray Valisi şehrin vizyonunu geliştirerek projeleri Bakan Uraloğlu ile görüştü.

Aksaray’da yapılacak yatırımlar hakkında detaylı bir görüşmenin yapıldığı ziyarette Aksaray Valisi ve beraberindeki heyeti istek ve talepleri iletti. Aksaray’ın ulaşım ve altyapı ağının güçlenmesi, şehrin konumu itibariyle yeni vizyon kazandırılması gerektiği vurgulandı.

Aksaray ilinin ve ilçelerinin istek ve talepleri doğrultusunda görüşmelerin yapıldığı ziyarette ilçelerin altyapı ağının geleceğe hazırlanması ve ulaşımda erişebilirliğin oluşturulması için atılması gereken adımlar değerlendirildi.

Ziyarette Aksaray şehrinin ihtiyaçları ve gelişime açık bir şehir olmasına yer verilerek yapılacak yatırımlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Aksaray Valisi misafirperverliğinden dolayı , Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında kobaylıklar diledi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na ziyaret esnasında; AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır, İlçe Belediye Başkanları eşlik etti.

Fatma Altınok