Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Bahçeli’nin elini öptü, hürmetlerini diledi!

Milletvekili Kaşlı, babası Yaşar Kaşlı’nın vefatının ardından taziyeleri kabul etti. Cenaze sonrası TBMM’deki görevine dönen Kaşlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek hürmetlerini iletti.

Milletvekili Kaşlı, babası Yaşar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, babası Yaşar Kaşlı’nın vefatı nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadı. Vefat haberinin ardından, milletvekili Kaşlı, Aksaray merkezdeki Ereğlikapı Mahallesi’nde bulunan baba evinde taziye ziyaretlerini kabul etti.

Cenaze Töreni ve Taziyeler

Yaşar Kaşlı’nın cenaze töreni, Aksaray’da geniş katılımla gerçekleşti. Törenin ardından milletvekili Ramazan Kaşlı, taziyeleri evinde kabul ederken, Aksaray halkı ve MHP camiası Kaşlı ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Acısını paylaşan çok sayıda seveni ve dostu, Kaşlı’nın yanında yer aldı.

Bahçeli’ye Hürmet Ziyareti

Cenaze sonrasında görevine yeniden başlayan Milletvekili Kaşlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaşlı, “Babamın defninden hemen sonra arayan ve önceki gün Grup Toplantımız sonrasında başsağlığı dileyen Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyi Genel Merkezimizde ziyaret ederek elini öpüp hürmetlerimi ilettim” ifadelerini kullandı.

Kaşlı, Bahçeli’ye olan saygısını ve hürmetini dile getirirken, babasının da Bahçeli’ye duyduğu bağlılığa dikkat çekti. “Her salı grup toplantımızda konuştuğu konuları hafta boyunca arkadaşlarına, akranlarına aktaran; komşularımızın deyimiyle ‘Devlet Bahçelici’ olan babam için taziye dileklerini ailemize, sevenlerine ve Aksaray’ımıza ileten kıymetli Genel Başkanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde duygusal bir paylaşım yaptı.

TBMM’ye Geri Dönüş

Babası Yaşar Kaşlı’nın vefatının ardından kısa bir süreliğine çalışmalarına ara veren Ramazan Kaşlı, cenazenin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki görevine geri döndü. Meclis’teki görevlerine hızla adapte olan Kaşlı, TBMM’deki çalışmaları ve MHP’nin politikalarını sürdürüyor.

Milletvekili Ramazan Kaşlı, babasının hatırasını yaşatırken, MHP ailesi ve Aksaray halkının desteğiyle görevine kaldığı yerden devam ediyor.

Avni KURU

Aksaray Yeşilova köyünde iki aracın
Sıradaki Haber Yeşilova yolundaki kazada, ölü sayısı ikiye yükseldi