Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitimde sahada çözüm: Başkan Görmez’den okul ziyaretleri!

Eğitim Bir- Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez şehir genelinde başlattığı okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geliniyor.

Eğitim Bir- Sen Aksaray

Eğitim Bir- Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez tarafından eğitim öğretim sürecinin başlamasının ardından okullara yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor. Böylelikle okulların ihtiyaçları ve öğretmenlerin talep ve görüşlerini alınıyor.

Başkan Görmez Topakkaya Ş. Sinan Kunduracı Meslek Teknik Anadolu Lisesi, Topakkaya Ş. Erdal Akbulut İlkokului Topakkaya Ş. Erdal Akbulut Ortaokulu, Fatma Mithat Gürsoy İlkokulu’nu ziyarette bulundu.

Ziyaretleri esnasında öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Görmez gündeme yönelik istişarelerde bulundu. Eğitim çalışanlarının görüş, öneri ve taleplerini alan Görmez yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Başkan Görmez konuya yönelik yaptığı açıklamada, “Nezaketleri dolayısıyla okul yöneticilerimize ve eğitim çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor,  çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Fatma Altınok