Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Başsavcısı’ndan Ziraat Odasına iade-i ziyaret

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, şehir içerisindeki çalışmalarının yanı sıra kurum ziyaretlerini gerçekleştirmeye de devam ediyor. Başsavcı Köse, bu kapsamda Aksaray Ziraat Odasını ziyaret etti.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Osman

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak tarafından Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye yönelik yapılan tebrik ziyaretinin ardından, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse de Aksaray Ziraat Odasına yönelik bir iade-i ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette Aksaray hakkında istişarelerde bulunulurken, Cumhuriyet Başsavcısı Köse, Ziraat Odası çalışmaları kapsamında oda başkanı Koçak’a başarılar diledi. Yapılan bu ziyaret, özellikle Aksaray’da farklı kurum temsilcilerinin STK ile bir araya gelmesi bakımından önem arz etti. Ziyaret sırasında Aksaray’da gerçekleşen tarım ve hayvancılık faaliyetlerinden söz eden Emin Koçak, oda faaliyetlerinden ve projelerden de bilgi verdi. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Ziyaretlerinden dolayı sayın başsavcımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe