Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Genç Kart Lansmanı: Esnaf ve öğrenciler buluştu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler  Kurulu tarafından  genç kart lansmanı düzenlendi.  “Aksaray Birlikte Güçlü” mottosuyla gerçekleşen programa yoğun ilgi gösterildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen programda esnaflar ve Aksaray Üniversitesinden öğrenciler bir araya geldi.  Genç kart kapsamında şehir içerisindeki işletmelere ve gençler arasında  bir köprünün oluşmasına imkan sunulacak olup çeşitli indirim ve avantajlar sağlanacak.

Bu kapsamda Aksaray’da geleceğe yapılan yatırımlarla birlikte öğrencilerin yerel işletmelerle güçlü bir bağ kurmasına ve şehrin geleceğine yatırımların yapılması hedefleniyor. Böylelikle genç kart sayesinde hem öğrenciler hem de şehrin ekonomisinde önemli ölçüde katkı sağlanması amaçlanıyor.  TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci, “Lansmanımıza katılan tüm değerli konuklarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diyerek program sonlandı.

Programa,  Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin,  Başkan Yardımcıları Ahmet Kulak ve Tuğrul Kalkan  TOBB Aksaray Genç Girişimciler  Yönetim Kurulu Başkanı  Sami Değirmenci,  İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Bilim Merkezi Koordinatörü Emre Bozdemir, Aksaray Üniversite öğrenci toplulukları ve lise birimi üyeleri katıldı.

Fatma Altınok