Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim’de yakın takip; İl Müdürü köy okullarını ziyaret etti

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan şehir genelinde başlattığı okul ziyaretleri kapsamında köy okullarını ziyaret ediyor.

Aksaray İl Milli Eğitim

İl Müdürü Alpaslan, ziyaret esnasında eğitim öğretim faaliyetleri hakkında görüşmeler yaptı.  Ziyaret esnasında İl Müdürü Alpaslan’a Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı eşlik etti.

İl Müdürü Alpaslan, İncesu İlkokulu, İncesu Ortaokulu, İncesu Şehit Muhsin Tuğrul İlkokulu, İncesu Anadolu Lisesi, Armutlu İlkokulu, Armutlu Ortaokulu, Kutlu Kocatepe İlkokulu, Kutlu İlkokulu ve Kutlu Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Bir dizi ziyarette bulunan İl Müdürü Alpaslan, okulların fiziki yapıları, donanımları, hakkında bilgiler alarak eğitim öğretim sürecini değerlendirdi. Okulların mevcut durumu hakkında görüşmeler yaptı.  Ziyaret esnasında öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan onlarla sohbet ederek yakından ilgilendi.

Daha sonra okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan okulların genel durumu ve eğitim-öğretim süreçleri  üzerine değerlendirmelerde bulunarak  Bakanlığın uygulamaya başladığı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretim programı hakkında bilgilendirmeler yaparak, programın önemi ve uygulanışı konusunda detaylı açıklamalarda bulundu.

İl Müdürü Alpaslan’ın gerçekleştirdiği köy ziyaretleri kapsamında eğitimin niteliğin artırılmasına vurgu yaparak işbirliğin önemine dikkat çekti. İl Müdürü Alpaslan öğretmen ve okul yöneticileri çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkürlerini sundu.

Fatma Altınok