Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vurdu İkimizide Yere Serdi! Aksaray’da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı!

Aksaray’da sabah saatlerinde bir motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu iki genç kadın yaralandı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü kayıplara karıştı, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Aksaray’da sabah saatlerinde bir

 

Aksaray’ın Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında, 68 BB 092 plakalı motosikletle işe gitmek üzere yola çıkan Zeynep K. (22) ve arkadaşı Burcu B. (22) ölümle burun buruna geldi. İddialara göre, seyir halindeyken
plakası şuan belirlenemeyen Hyundai marka otomobilin kendilerini sıkıştırması sonucu motosiklet hakimiyetini kaybeden Zeynep K., motosikletle birlikte yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazanın etkisiyle yaralanan Burcu B. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Zeynep K. ise kazadan hafif sıyrıklarla kurtulurken, kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatarak güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kazaya karışan otomobil sürücüsünün tespiti ve yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Zeynep K. olayla ilgili yaptığı açıklamada; İşe gidiyoruz. Normal şertten gitmek herkesin hakkı, araba kornaya basa basa geldi. Şeritten çıkarttı bizi ondan sonra birtane daha araba geldi. Ben yola çıkıyım derken vurdu. İkimizide yere serdi dedi.

Olay yerinde büyük korku ve paniğe neden olan kaza, bölgedeki vatandaşların dikkatini çekti. Vatandaşlar, cadde üzerindeki trafiğin yoğunluğu ve hız yapan araçlar nedeniyle sık sık kazaların yaşandığını dile getirerek, yetkililerin önlem almasını talep etti.

Burcu B.’nin hayati tehlikesinin olmadığı, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ağustos Gerçe