Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’a her yerden destek var Almanya’dan 68 Aksarayspor’a büyük destek!

Almanya Aksaraylılar Derneği, siyah-beyazlı formaları Aksaraylılarla buluşturarak kulübe destek sağlıyor.

Almanya Aksaraylılar Derneği, siyah-beyazlı

Almanya’da yaşayan Aksaraylılar, memleket hasretlerini gidermek ve Aksarayspor’a destek vermek amacıyla Almanya Aksaraylılar Derneği öncülüğünde bir araya geliyor. Dernek Başkanı Rasim Çetin, Aksarayspor formalarını Almanya’daki Aksaraylılarla buluşturarak, hem kulübe maddi destek sağlıyor hem de Aksarayspor sevgisini Avrupa’ya taşıyor.
AKSARAYSPOR FORMASINA BÜYÜK İLGİ
Almanya Aksaraylılar Derneği Başkanı Rasim Çetin, Almanya’da yaşayan hemşerilerinin Aksarayspor’a olan sevgisini dile getirerek, “Bizler şehrimizi ve takımımızı seviyoruz. Aksarayspor’un başarısı bizim gurur kaynağımız. Takımımız kazandıkça bizler de Almanya’da mutlu oluyoruz” dedi. Aksarayspor formalarına büyük ilgi gösteren Aksaraylılar, derneğe gelerek formalarını alıyor ve Aksarayspor’a destek oluyor.
Çetin, siyah-beyaz formalara olan ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Aksaraylı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Hem Aksarayspor sevgisini yaşamak hem de kulübe destek olmak adına derneğimize gelerek formalarını alıyorlar. Bu birlik ve beraberlik bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.
FORMA SATIŞLARI AKSARAYSPOR’A DESTEK İÇİN DEVAM EDİYOR
Almanya Aksaraylılar Derneği’nin düzenlediği forma satış kampanyası ile elde edilen gelirler, doğrudan Aksarayspor’a bağışlanıyor. Rasim Çetin, forma kampanyasının devam ettiğini vurgulayarak, “Bugün saat 17.00’den itibaren hem derneğimizde çay içmeye hem de kampanyamıza destek olmaya tüm Aksaraylıları bekliyoruz” dedi.
Bu anlamlı kampanya, Almanya’daki Aksaraylılar arasında büyük bir heyecan yaratırken, siyah-beyaz formalar aracılığıyla Aksarayspor’a duyulan sevgi ve bağlılık da artmaya devam ediyor.

*Celil Acar