Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor deplasman beyi; Galibiyetle yeniden tanıştı

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı Aras Kargo’yu 3-1 Mağlup etti

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı

Vodafone Sultanlar Ligi’nin dördüncü haftasında Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, İzmir deplasmanında Aras Kargo’ya karşı ilk seti kaybetmesine rağmen 3-1 galip gelerek iki haftanın ardından yeniden galibiyetle tanıştı.

Kuzeyboru Galibiyete Geri Döndü

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nin dördüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Aras Kargo Kadın Voleybol Takımı’nı 3-1 mağlup ederek ligdeki üçüncü galibiyetini aldı. İzmir’de oynanan maçta Kuzeyboru, ilk seti 18-25 kaybetti ancak toparlanarak sonraki setlerde üstün bir performans sergiledi. İkinci seti 19-25, üçüncü seti 22-25, ve dördüncü seti de 20-25 kazanan Kuzeyboru, sahadan 3-1’lik sonuçla ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Ligde Yedinci Sıraya Yükseldi

Sezona Aydın Büyükşehir Belediyespor karşısında 3-0’lık galibiyetle başlayan Kuzeyboru, sonraki iki haftada Vakıfbank ve Türk Hava Yolları karşısında mağlubiyet yaşamıştı. Aras Kargo galibiyetiyle yeniden yükselişe geçen takım, puanını yediye çıkararak ligde yedinci sıraya yükseldi.

Avrupa’da Mücadele Edecek

Mehmet Bedestenlioğlu yönetimindeki Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, bu sezon Türkiye’yi Avrupa’da da temsil edecek. Kasım ayının ilk ve ikinci haftasında, Sırbistan’ın ünlü kulübü Dinamo Zagreb ile Avrupa kupası mücadelesi verecek olan Kuzeyboru, hem Aksaray’da hem de deplasmanda önemli iki maç oynayacak.

Kuzeyboru’nun bu galibiyeti, takımın moralini yükseltirken, Avrupa sahnesinde göstereceği performans için de önemli bir adım oldu.

Avni KURU

Kayseri'de bavula gizlenmiş 11 kilo
Sıradaki Haber 11 kilo 284 gram uyuşturucu ele geçirildi