Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde değerlendirme toplantısı

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, şehir içerisindeki eğitim çalışmaları kapsamında Birim Amirleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Birim Amirleri Değerlendirme Toplantısı kapsamında birim amirleri ile bir araya gelerek sorumlu oldukları bölümlerle ilgili bilgi aldı. Toplantı kapsamında yürütülen çalışmalar ve planlamalar hakkında da görüşülürken, yapılan bu toplantı, özellikle eğitimciler arasında iletişimin sürekli kılınması bakımından önem arz ediyor olarak yorumlandı.

Toplantı kapsamında ayrıca Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretim programı çerçevesinde yapılacak iş ve işlemler ile ilimizde gerçekleştirilecek ortak sınavlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim Politika Belgesinde yer alan maddeler görüşülerek, bu alandaki uygulamalar üzerinde duruldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının yaklaşıyor olması nedeniyle şehir çerisinde yapılabilecek olan etkinlikler hakkında da istişarede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan ve birim amirleri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü hakkında da bilgi verdi.

Toplantı hakkında açıklama yapan Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, katılımlarından ötürü birim amirlerine teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında kalaylıklar diledi.

Ağustos Gerçe