Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’lü öğrenciler İngilizce Konuşma Kulübünde bir arada

Aksaray Üniversitesi’nin öğrenci topluluklarından bir tanesi olan İngilizce Konuşma Topluluğu, 2024-2025 eğitim öğretim döneminin ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

Aksaray Üniversitesi’nin öğrenci topluluklarından

Aksaray Üniversitesi İngilizce Konuşma Topluluğu, öğrencilerin en fazla katılım sağladığı topluluklar arasında yer alıyor. Topluluk kapsamında, öğrenciler bir araya geliyor ve yabacı dil yeteneklerini geliştirmek için karşılıklı olarak sohbet ediyorlar.

Öğrencilerin yalnızca akademik alanda değil, kişisel gelişim alanında da kendilerine katkı sağlayabilecekleri en önemli alanlardan bir tanesi olan İngilizce dil bilgisi ve konuşma pratiği, topluluk çalışmaları kapsamında yerine getiriliyor.

İngilizce Konuşma Topluluğu olarak ilk buluşmalarını gerçekleştiren öğrenciler, gerçekleştirdikleri organizasyonda karşılıklı olarak birbirleri ile sohbet ettiler. Konu hakkında açıklama yapan topluluk temsilciler, bu buluşmaların devam edeceğini ve öğrenciler olarak topluluk çalışmaları kapsamında düzenli olarak bir araya geleceklerini ifade ettiler ve buluşmaya gelen katılımcılara teşekkür ettiler.

Ağustos Gerçe