Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Koçak, Gazeteciler Gününü kutladı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Basın emekçileri, demokratik toplumların ayrılmaz bir parçasıdır”

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Koçak, mesajında basın mensuplarının toplumun doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirilmesindeki kritik rollerine dikkat çekti.
Koçak, basın emekçilerinin demokratik toplumların ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Toplumun haber alma hakkını sağlamak ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gecesini gündüzüne katarak çalışan basın mensuplarımız, demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biridir. İlkeli, tarafsız ve dürüst haberciliği kendine ilke edinen değerli basın mensuplarımız, zor şartlar altında da olsa büyük bir fedakârlık ve özveriyle görevlerini yerine getiriyor.”
Koçak, basının, halkın sesi olma görevini üstlendiğini ve demokrasinin güvencesi olduğunu vurgulayarak, tarafsız ve hızlı haberciliğin topluma katkısının her geçen gün arttığını belirtti. Başkan Koçak, tüm gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayarak şu dileklerde bulundu:”Başta Aksaray’da görev yapan gazeteciler olmak üzere, ülkemizin dört bir yanındaki tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü en içten dileklerimle tebrik ederim. Dürüst, ilkeli ve özverili çalışmalarının devamını dilerken, meslek hayatlarında başarılar temenni ediyorum.”
Mesajının sonunda Koçak, gazetecilerin toplumsal sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getiren tüm basın mensuplarına şükranlarını sundu.

Ağustos Gerçe