Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç gönüllüler Aksaray’da orman temizliği yaptı

Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını icra eden Aksaray Gençlik Merkezi, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında gençlere yönelik orman temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

Aksaray Gençlik Spor İl

Aksaray Gençlik Merkezi temsilcileri ile birlikte orman temizliği etkinliğine katılan genç gönüllüler, hem yaşıtlarına, hem kendinden küçüklere hem de büyüklerine örnek oldular. Daha sürdürülebilir bir çevre hedefi ile etkinliği gerçekleştiren genç gönüllüler, Aksaray’da yaptıkları bu etkinlik il büyük beğeni topladılar.

Aksaray Konaklamasız Orman Parkında bir araya gelen gençler, orman yangınlarını önlemek ve geri dönüştürülemeyen atıkları arındırarak doğadan temizlemek için buluştular. Aksaray’da yapılan bu etkinlik 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Gençlik Merkezi temsilcileri ve gönüllüleri, “bu duyarlı erkinliğe katılarak doğaya nefes olan bütün gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz. Bu çalışmalar gerek Aksaray adına gerek Türkiye adına gerekse dünya oldukça çok büyük önem arz ediyor. Bu çalışmaların küresel çapta yaygınlaşmasını ve çevreyi kirletmemek adına toplumsal bilinç oluşturmasını hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ağustos Gerçe