Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’nun yıldızı Lazereva yine en skorer isim oldu

Vodafone Sultanlar Ligi’nin ilk üç haftası geride kalırken, Kuzeyboru Spor Kulübü’nün Rus pasör çaprazı Anna Lazereva, sergilediği performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Lazereva, ligdeki üçüncü hafta kapsamında 30, ilk üç maçında ise toplam 83 sayı kaydederek en fazla skor üreten oyuncu oldu ve rakiplerine fark attı. Üçüncü haftaki performansı ile Kuzeyboru’nun Rus yıldızı Lazereva bir kez daha haftanın en skorer ismi oldu.

Vodafone Sultanlar Ligi'nin ilk

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’ne Aydın Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla başladı. Anna Lazereva, bu maçta Kuzeyboru formasıyla sahaya ilk kez çıktı ve 27 sayı üreterek harika bir başlangıç yaptı.

Kuzeyboru’nun 3-1 kaybettiği Türk Hava Yolları maçında ise Lazereva, adeta bir sayı makinesi gibi çalışarak 30 sayı ile oynadı. Toplamda 83 sayıya ulaşan başarılı pasör çaprazı, bu performansıyla Vodafone Sultanlar Ligi’nde en çok sayı üreten oyuncu olmayı başardı. Lazereva, bu sayılarının 4’ünü ace, 7’sini ise bloktan kazandırdı. Ayrıca, üç maçta 72 hücum sayısı bulurken yüzde 45 hücum yüzdesi ile oynadı.

Lazereva’yı Nilüfer Belediyespor’dan Julia Szczurowska 67 sayı ile takip ederken, Zeren Spor’dan Brankica Mihajlovic 60 sayı ile dikkat çeken diğer isim oldu. Beşiktaş’tan Saliha Şahin ise 54 sayıyla bu oyuncuları izledi.

Vodafone Sultanlar Ligi’nde üçüncü hafta sona ererken, Anna Lazereva’nın üstün performansı Kuzeyboru’yu sezonun iddialı takımlarından biri haline getirmeye devam ediyor.

Ağustos Gerçe