Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadınlar voleybol Sultanlar Ligi’nde; Kuzeyboruspor havalanamadı!

Kuzeyboruspor 1-3 THY

Kuzeyboruspor 1-3 THY

Kuzeyboru evinde Türk Hava Yolları’na 3-1 yenildi

Vodafone Sultanlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Kuzeyboru, sahasında Türk Hava Yolları’na 3-1 mağlup oldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma 119 dakika sürdü. Kuzeyboru, bu sonuçla ligdeki puanını 4’e yükseltti.

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 3. haftasında Aksaray temsilcisi Kuzeyboru, Aksaray Spor Salonu’nda Türk Hava Yolları’nı konuk etti. Voleybolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşma, heyecan dolu anlara sahne oldu. İlk seti 25-18’lik skorla kaybeden Kuzeyboru, ikinci sette toparlanarak 31-29’luk skorla eşitliği sağladı. Ancak kalan setlerde üstünlüğü elden bırakmayan Türk Hava Yolları, üçüncü seti 25-22, dördüncü seti ise 25-18 kazanarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Setler ve maç süresi
Toplam 119 dakika süren karşılaşmanın setleri oldukça çekişmeli geçti. İlk seti Türk Hava Yolları 25-18 alırken, ikinci sette Kuzeyboru 31-29’luk skorla seti kazanmayı başardı. Ancak Türk Hava Yolları, üçüncü seti 25-22, son seti ise 25-18 alarak galibiyeti garantiledi.
Hakemler ve oyuncular
Karşılaşmayı hakemler Ozan Sarıkaya ve Sema Sert Kayıkçı yönetti. Kuzeyboru kadrosunda Dimitrova, Gamze Kılıç, Janset Cemre Erkul, Ayşe Çürük, Lazareva ve Kurilo gibi oyuncular görev alırken, Türk Hava Yolları’nda Neriman Özsoy, Büşra Kılıçlı, Tuğba İvegin ve Duarte gibi tecrübeli isimler sahaya çıktı.
Ligdeki durumu
Bu sonuçla Kuzeyboru, ligdeki puanını 4’e çıkardı ancak sekizinci sırada kaldı. Kuzeyboru, ligin ilk haftasında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ettikten sonra geçtiğimiz hafta deplasmanda VakıfBank’a 3-0 yenilmişti. Üçüncü hafta mücadelesinde de sahasında Türk Hava Yolları’na karşı direnemeyen Kuzeyboru, 3-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Sıradaki rakip: Aras Kargo
Kuzeyboru, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 4. haftasında 22 Ekim Salı günü Ankara’da Aras Kargo ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadelede Aksaray temsilcisi, kötü gidişata dur demek için sahaya çıkacak. *Avni KURU