Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İHH’DAN KERMES

aksaray İhh İnsani yardımderneği

aksaray İhh İnsani yardımderneği tarafından açılan yetimler ve İhtiyaç sahipleri yararına hayır Çarşısı(kermes)’ine ilgi yoğun oldu.

26 nisan – 1 mayıstarihleri arasında yetimler ve İhtiyaç sahipleri yararına hayır Çarşısı(kermes) geliri aksaray genelinde 356 ve pakistan’da İhh bünyesinde hizmetveren muzaffergahyetimhanesi’nde yaşayan 100 yetim için değerlendirilecekkermesin 26 nisan’da başlamış olup, 1 mayıs akşamı sona erecek.
kermes hakkında bilgi veren aksaray İhh İnsaniyardım derneği başkanı Önder Özkan tüm vatandaşları 6 gün boyunca toplumundezavantajlı grubunda yer alan yetimlere destek vermeye davet etti. Özkan,büyük ve zahmetli bir proje yürüttüklerini, proje kapsamında aksaray’da yaşayanyetim emanetlere aylık 100tl burs verildiğini, onlarla her haftasonu buluşupokul derslerinde yardım edildiğini ve her türlü sosyal faaliyetlerledesteklendikleri ifade etti. sevgiyle doldurun sloganı ile duyurulan kermesgelirinin yetimler için yıl boyunca yürütülen hizmetlerde değerlendirileceğibelirtildi.
İhh başkanı Özkan, tüm aksaray halkından hemkermese malzeme desteği vermeleri hem de yakınları ile birlikte 6 gün boyuncakermes çadırını ziyaret etmelerini beklediklerini belirtti.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde kendilerini Milli
Sıradaki Haber “MİT görevlisiyiz” yalanıyla Eskişehirli çifti dolandıran 2 şüpheli yakalandı