Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adaletin yeni yüzü: Aksaray İcra Dairesi Türkiye’ye örnek oldu!

Aksaray İcra Dairesi, 6. yılını dijitalleşme ve vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetleriyle kutluyor. Türkiye genelinde örnek gösterilen daire, CİMER’den gelen övgü mesajlarıyla başarılarını pekiştiriyor.

Aksaray İcra Dairesi, 6.

Aksaray İcra Dairesi, 2018 yılında “Etkin İcra, Etkin Adalet” ilkesiyle hizmete başladığından bu yana büyük bir yol katetti. Son yıllarda yaptığı dijitalleşme çalışmaları sayesinde, dairede işlemler hız kazandı ve vatandaş memnuniyeti en üst seviyeye taşındı. Açık ve kapalı tüm fiziki dosyaları UYAP (Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi) sistemine yükleyen Aksaray İcra Dairesi, fiziki dosya kullanılmadan işlem yapılabilen bir yapıya bürünerek Türkiye’deki diğer icra dairelerine örnek olmayı başardı.

Son iki ayda CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) aracılığıyla gelen teşekkür mesajlarının artması, Aksaray İcra Dairesi’nin vatandaş odaklı çalışmalarının en somut göstergelerinden biri oldu. Vatandaşların yoğun memnuniyeti, dairenin başarısını daha da anlamlı kılarken, çalışanlar ve yöneticiler bu başarıyı kutlamak için bir araya geldiler.
6.yıl kutlamalarında, çalışanlar bir araya gelerek başarılarını ve çalışma azimlerini tazeledi. Aksaray İcra Dairesi yetkilileri, daha iyi hizmet sunma yolunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Aksaray İcra Dairesi’nde dijitalleşmenin öncüsü olan tüm çalışanları tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Ağustos Gerçe