Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yeni destekleme modeli toplantıları sürüyor

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir şehir genelinde faaliyette bulunan üreticilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Eskil ilçesinde, İl Müdürü Demir üreticilerle buluştu.

Aksaray Tarım ve Orman

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli hakkında bilgilendirme toplantı çerçevesinde Eskil’de üreticilerle bir araya gelen İl Müdürü Demir, yeni destekleme modeli hakkında bilgiler verdi.

Türkiye’de tarımsal faaliyetlerde bulunan üreticileri desteklemek amacıyla başlatılan çalışma kapsamında tarımsal üretimde uygulamaya koyulan planlamalar ve yeni destekleme modeli üreticilere anlatıyor. Üreticilerin bilgilendirmeleri ve farkında olmalarını sağlamak amacıyla İl Müdürü şehir genelinde ilçe, köy, kasaba demeden ziyaret ederek üreticileri bilgilendiriyor.

Bu kapsamda Eskil İlçesini ziyaret eden İl Müdürü Demi üreticilerle bir araya gelerek Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli hakkında bilgilendirme yaptı. Üreticilere yeni destekleme modelinin sağlayacağı katkı ve faydalar hakkında bilgiler verdi.

Fatma Altınok