Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 canın bedeli: Aksaray’da kazaya neden olan şoför tutuklandı!

Aksaray’da 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 34 kişinin yaralandığı otobüs kazasının ardından, şoför Nurhan Hazer jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şoför, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aksaray’da 6 kişinin hayatını

Aksaray’ın Acıpınar mevkiinde meydana gelen ve 6 kişinin ölümüne, 34 kişinin yaralanmasına sebep olan otobüs kazasıyla ilgili olarak, otobüs şoförü Nurhan Hazer (60) jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sürücünün, olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrası direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiği iddia edildi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Hazer, bugün Aksaray Adliyesi’ne sevk edilerek savcılık tarafından ifadesi alındı. Kazaya ilişkin soruşturmayı yürüten savcılık, Hazer’in tutuklanması talebiyle mahkemeye sevkini gerçekleştirdi. Mahkeme, şoför Hazer’in “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet verme” suçu iddiası ile tutuklanmasına karar verdi.

Kazanın ardından, yetkililer şoförün hız limitlerini aştığı ve dikkatsizlik sonucu aracın kontrolünü kaybettiği ihtimali üzerinde duruyor. Otobüsün teknik incelemesi ve kaza anındaki hız verileri de soruşturma dosyasına eklendiği bildirildi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.
Celil Acar