Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da suç operasyonları: Hırsızlık, yaralama ve dolandırıcılık suçlarına yönelik şok baskın!

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suçla mücadele operasyonlarında hırsızlık, kasten yaralama ve nitelikli dolandırıcılık olaylarını aydınlattı. Üç şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiği operasyonlarla, kentte yaşanan çeşitli suçları aydınlatmaya devam ediyor. Son yapılan operasyonlar kapsamında hırsızlık, kasten yaralama ve dolandırıcılık olaylarının failleri yakalanarak adalete teslim edildi.

İlk olay, 11 Ekim 2024 tarihinde Küçük Bölcek Mahallesi’nde meydana gelen bir evden hırsızlık olayıydı. Emniyetin Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan kamera incelemeleri ve detaylı saha çalışmaları neticesinde, olayı gerçekleştiren şahıs R.B. (40) olduğu tespit edildi. Şüpheli, daha önce 22 farklı suç kaydı bulunan bir kişi olarak bilinirken, 14 Ekim’de Aratol Bahçeli Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

İkinci olay, 17 Ekim’de Taşpazar Mahallesi’nde yaşanan kasten yaralama vakasıydı. Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen S.K. (29), aynı gün Fatih Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

Son olarak, dolandırıcılık şebekesi “sazan sarmalı” olarak bilinen bir suçun failleri de emniyet güçleri tarafından yakalandı. Dolandırıcılık Büro Amirliği’nin yürüttüğü kamera incelemeleri sonucunda, olaya karışan B.Ş. (25), D.G. (24), S.G. (24), K.Ö. (37) ve Ö.Ö. (34) isimli şahıslar 16 Ekim’de il dışında yapılan operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan R.B. (40), S.K. (29) ve B.Ş. (25), sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Fatma Altınok