Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HER ŞEY YENİ TÜRKİYE İÇİN

ak parti milletvekili aday

ak parti milletvekili aday adayı dr. emine Özdemir kaçer  ülkemizin geleceği için yeni ve güçlü türkiyeiçin adayım dedi.

dr. emine Özdemir kaçer yaptığı açıklamada;9 kasım 1985yılında aksaray da doğdum ilk orta ve lise eğitimimi tamamladıktan son atatürkÜniversitesi tıp fakültesinden mezun oldum. mecburi hizmetimi giresun vekars’ta tamamladım. pamukkale Üniversitesitıp fakültesi çocuk sağlığı vehastalıkları ihtisasını tamamladıktan sonra uzman olarak aksaray eğitim ve araştırmahastanesine atandım. Şuan aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesiçocuk sağlığı ve hastalıkları ana bilim dalında dr. Öğretim üyesi olarak görevyapmaktayım dedi.

ak parti milletvekili aday adayı emine Özdemir kaçer24 haziran 2018 tarihinde  erken seçim yapılması kararı ile ilgiliyaptığı açıklamada şunlara değindi.

 cumhurbaşkanımız sayın recep tayyiperdoğan tarafından gerçekleştirilen “erken seçim kararının yerinde olduğunadeğindi.

türkiye, istikrarı ortadankaldırmaya ve ülkemizi kaosa sürüklemeye yönelik, içerden ve dışardan çalışantüm şer odaklarına en güzel cevabı, aziz milletimizin desteği ile 15 temmuz2016’da vermiştir.

Ülkemizin huzur vegeleceği  istikrar ortamının sürmesi  ve yakın coğrafyamızda cereyan eden siyasi vefiziki hareketlilik karşısında doğru pozisyon alabilmek adına, cumhurbaşkanlığıhükümet sistemi’ne bir an önce geçmemiz gerekmektedir.

dolayısıyla cumhurbaşkanımızsayın recep tayyip erdoğan’ın açıklamış olduğu, 24 haziran 2018 tarihinde“seçim yapılması kararı ile ülkemiz yeni ve güçlü bir türkiye olma yolunda ilkadımı atacaktır. İnanıyoruz ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizingerçekleştirilmesi ve güçlü türkiye’ye giden yolda bütün engellerin bertarafedilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. seçim kararının şimdidentüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Turan Yaldır, yeni komisyon üyeliğiyle
Sıradaki Haber İYİ Parti Aksaray Milletvekili Yaldır, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliğine seçildi!