Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baro Başkanı Aksaray Valisini ziyaret etti

Aksaray Baro Başkanı olarak seçilen Av. Erçin Mevlüt Düzgün kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunmaya başladı. Baro Başkanı Düzgün ilk olarak Aksaray Valisi  Mehmet Ali Kumbuzoğlu ’nu makamında ziyaret etti.

Aksaray Baro Başkanı olarak

Geçtiğimiz günlerde yapılan 19. Olağan Genel Kurul seçimlerinin ardından Baro Başkanı olan Av. Erçin Mevlüt Düzgün mazbatasını almasının ardından görevine başladı.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Baro Başkanı Düzgün ve beraberindeki heyet Aksaray Valisi ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Aksaray Valisi göreve seçilmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek tebrik etti.

Baro Başkanı Düzgün Aksaray Valisi ile sohbet esnasında yeni tahsisi binasında avukatların kullanımı için geniş yer tahsisi konusuna değinerek bina çevresinde arsa tahsisi ve tapu müdürlüğü avukatları için özel oda verilmesi konusunda görüşme yaptı.

Baro Başkanı Düzgün misafirperverliğinden dolay Aksaray Valisine teşekkür etti. Baro Başkanı Düzgün’e ziyaret esnasında Baro Başkan Yardımcısı Av. Cumali Altınsoy, Baro Saymanı Av. Tutku Çetin Teksin ve Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. İlhan Aslan eşlik etti.

Fatma Altınok