Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Sosyal Hizmetlerde Değişim Rüzgarı: Kalite ve Erişim Ön Planda!

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş başkanlığında kuruluş müdürleri ve idarecilerle aylık değerlendirme toplantısı yapıldı.

Aksaray Aile ve Sosyal

Toplantı kapsamında kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen ve hedeflenen çalışmalar masaya yatırıldı. Kurum tarafından sunulan hizmetler değerlendirilerek hizmet standartlarının geliştirmesi hedefleniyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarınca bakım hizmet kalitesinin artırılması saha hizmetlerin genişlemesi ve hizmet erişiminin kolaylaşması kapsamında görüşmeler yapıldı. İl Müdürü Ulaş toplantıda sunulan hizmetlilerin iyileştirilmesi ve kaliteli hizmet koşullarına uygun olması gerektiğini ifade etti.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş başkanlığında gerçekleşen toplantı kapsamında aylık olarak yapılan çalışmalar değerlendirilerek hedeflenen stratejik planlar görüşüldü. Kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalar ele alındı.

Yapılan toplantı kapsamında il müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların hizmet kalitesinin arttırılacağı ve  standartlarının yükseltileceği ön görülüyor.

Fatma Altınok