Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Feci Kaza; 6 Ölü, 36 Yaralı

Aksaray Acıpınar mevkiinde bir tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Aksaray Acıpınar mevkiinde bir

Balıkesir Bandırma’dan yola çıkan 45 HB 0560 plakalı tur otobüsü, Aksaray Acıpınar mevkiine geldiğinde, sürücü Nurhan Hazer’in (60) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kaza, sabah 07:05 saatlerde meydana gelirken, olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi ise yaralandı.

Yaralılar, kazanın ardından bölgedeki sağlık ekipleri tarafından hızla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

Kazanın ardından Ankara-Aksaray yolu belirli bir süre trafiğe kapatıldı. Yolun tekrar trafiğe açılması için ekiplerin çalışmaları sürerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ağustos Gerçe