Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zavlak Milletvekili Aydoğdu’yu TBMM’de ziyaret etti

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya ziyarette bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşen ziyarette Eskil ilçesinde yapılması hedeflenen çalışmalar görüşüldü.

Eskil Belediye Başkanı Mustafa

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak ilçenin gelişim ve büyüme kat etmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli adımları atmayı devam ediyor. Ak Partili vekil Cengiz Aydoğdu ile bir araya gelen Başkan Zavlak, yapılması hedeflenen projeler hakkında bilgiler vererek atılması gereken adımları değerlendirdiler.

Eskil ilçesinde beklenilen hizmetin sağlanması, ilçenin ve vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılması hedeflenen çalışmaların görüşüldüğü ziyarette hizmetlerin sağlanması açısında yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Eskil Belediye Başkanı Zavlak misafirperverliğinden ötürü Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yapılan ziyaret hizmet kalitesinin artırılması ve beklenilen hizmetlerin sağlanması açısından oldukça büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok