Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Başkanı Aksaray Defterdarlığında

Aksaray MÜSİAD Şube Başkanı Tamer Yalvaç kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Aksaray Defterdarlığını ziyaret eden MÜSİAD Başkanı Yalvaç hedeflenen projeler hakkında görüşme yaptı.

Aksaray MÜSİAD Şube Başkanı

Aksaray’ın potansiyelinin ve mükelleflerinin vergi bilincinin arttırılması konusunun ele alındığı ziyarette, hizmetlerin dijitalleşmesi fikri altında değerlendirmelerde bulunuldu. Şube Başkanı Yalvaç, Aksaray Defterdarı Ahmet Günçavdı ile bir süre sohbet ederek vergi ve mükelleflere sunulan hizmetlerin kalitesini arttırmaya yönelik görüşme yaptı.

Ziyarette MÜSİAD Aksaray Şubesi tarafından yapılan çalışmalar ve sağlanan katkılar hakkında Defterdar Ahmet Günçavdı’ya bilgi verildi. MÜSİAD tarafından hedeflenen proje ve yatırımlar hakkında detaylı görüşmeler yapıldı.

MÜSİAD Başkanı Yalvaç Aksaray’ın ekonomik büyümesine büyük katkıların sağlanası konusunda fikir ve görüşlerini dile getirdi. İş dünyası ve kamı kurumları arasında işbirliğinin öne çıkarıldığı ziyaret, ekonomik büyümeye katkı sağlayacağı ön görülüyor.

Fatma Altınok