Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ Tıp Fakültesi projesine TÜBİTAK’tan destek

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yer alan derslerden bir tanesi olan “Tıp Fakültesi Öğrencileri İçin Bilimsel Araştırmalar ve Akademik Beceri Kazandırma Eğitimi” TUBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi

Aksaray Üniversitesinde akademik alanda oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Buna göre, TUBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı’nın 2. Dönem başvurusu kapsamında Doç. Dr. Mehmet Öz’ün “Tıp Fakültesi Öğrencileri İçin Bilimsel Araştırmalar ve Akademik Beceri Kazandırma Eğitimi” başlıklı projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Tıp Fakültesinde yaşanan bu gelişme hakkında açıklama yapan Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Servet Gölgeler, “Projesi desteklenen akademisyenimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Yaşanan bu gelişme, gerek Aksaray üniversitesi adına gerekse Tıp Fakültesi Adına oldukça gurur verici olarak değerlendirilirken üniversite öğrencileri ve akademisyenleri tarafından takdir topladı.

Ağustos Gerçe