Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kargonun içinden servet çıktı! Jandarma Aksaray’da harekete geçti!

Aksaray’da jandarma ekipleri, kaçakçılık olaylarına yönelik yürüttüğü operasyonlara bir yenisini daha ekledi. İstanbul’dan Aksaray’a gönderilen ve piyasa değeri 1 milyon 250 bin TL’yi bulan 250 adet gümrük kaçağı parfüm, dikkatli istihbarat çalışmaları sonucunda yakalandı.

Aksaray’da jandarma ekipleri, kaçakçılık

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla kaçakçılığa karşı yürütülen mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. İstanbul’dan M.E. isimli şahıs tarafından bir kargo firması aracılığıyla Aksaray’da yaşayan K.B. isimli şahsa gönderilen kaçak parfümlerin bilgisine ulaşan ekipler, teknik ve fiziki takip sonucunda operasyonu gerçekleştirdi.

Merkez İlçe sınırları içerisinde kargo aracında yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 1,25 milyon TL olan 250 adet kaçak parfüm ele geçirildi. Olayla ilgili iki şahıs hakkında adli işlemler başlatılırken, kaçak parfümlere de el konuldu.

Jandarma ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma amacıyla kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının gece gündüz sürdüğünü belirtti. Aksaray genelinde bu tür operasyonların artarak devam edeceği ifade edildi.

Fatma Altınok