Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ülkü Ocakları Başkanlığına atama yapıldı; İşte detaylar!

Muhsin Arslan 7 ıllık Aksaray Ülkü Ocakları Başkanlığını devretti.

Muhsin Arslan 7 ıllık

Yaklaşık 7 yıldır Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini sürdüren Muhsin Arslan, Aksaray MHP İlçe başkanı olması nedeni ile Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda görevini İhsan Serdar Kolbaşı’na devretti. Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu süreçte desteklerini esirgemeyen ülküdaşlarına ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Başkan Arslan, “En büyük teşekkürüm, omuz omuza mücadele ettiğimiz teşkilatçılarımız ve yöneticilerimizedir. Sizlerin azmi ve fedakarlığı ile bu süre boyunca nice güzel işlere imza attık” dedi. Görevi süresince elde edilen başarıların teşkilatın emeği sayesinde gerçekleştiğini belirten Arslan, eksik kalan ya da yerine ulaşmayan her şeyin sorumluluğunu üstlendiğini ifade ederek, “Birlikte görev yaptığımız bütün kardeşlerimden haklarını helal etmelerini diliyorum” dedi.

Arslan, açıklamasını “Son nefesime kadar Ülkü Ocakları’nın emrinde olacağım” sözleriyle sonlandırdı.

Görev devrinin ardından Aksaray Ülkü Ocakları’nda yeni dönemin başladığı belirtilirken, İhsan Serdar Kolbaşı’nın başkanlığında teşkilatın çalışmalarına devam edeceği bildirildi.  Celil Acar