Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray barosu başkanı Erçin Mevlüt Düzgün Mazbatasını aldı; Bakın ilk ziyaretini nereye yaptı!

Aksaray Baro Başkanı Erçin Mevlüt Düzgün’den MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı’ya Taziye Ziyareti

Aksaray Baro Başkanı Erçin

Aksaray Barosu Başkanlığı’na seçilen Av. Erçin Mevlüt Düzgün, mazbatasını aldıktan hemen sonra ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’ya gerçekleştirdi. Düzgün ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kaşlı’ya başsağlığı ve taziye dileklerini iletti.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın babası Yaşar Kaşlı, kısa bir süre önce yaşamını yitirmişti. Kaşlı, taziye ziyaretlerini ve başsağlığı mesajlarını, Aksaray Ereğlikapı Mahallesi’ndeki evinde kabul ediyor.

Aksaray Barosu’ndan yapılan açıklamada, Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri Av. Cumali Altınsoy, Av. Tutku Çetin Teksin, MHP Aksaray İlçe Başkan Yardımcısı Av. Simge Demir ile birlikte taziye ziyaretinde bulundukları belirtilerek, “Merhuma Allah’tan rahmet, Milletvekilimiz Sn. Ramazan Kaşlı’ya ve ailesine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu ziyaret, Erçin Mevlüt Düzgün’ün Aksaray Barosu Başkanı olarak göreve başladıktan sonraki ilk resmi ziyareti olarak kayıtlara geçti.

Avni KURU

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy’dan Bakanlık ziyareti: Aksaray’ın sorunları masaya yatırıldı!