Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, çarşı esnafı ile bir arada

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında Aksaray halkı ve esnafı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Milletvekili Yaldır halkın sorun ve taleplerine kulak veriyor.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Partili vekil Turan Yaldır, şehir içerisinde etkin bir şekilde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek onların sorun ve taleplerini yerinde takip ediyor. esnafların yaşadıkları sıkıntılar ve sorunlara sık sık gündem getiren Yaldır, çarşı esnafı ile bir araya geldi.

Milletvekili Turan Yaldır’a ziyaret esnasında İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.  Ziyaret esnasında esnaflar tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Milletvekili Yaldır, esnafların sorun ve taleplerini dinleyerek hayırlı işler diledi. Çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.

Milletvekili Yaldır konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Samimiyet ve güler yüzlü muhabbetleriyle bizleri ağırlayan esnaflarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Fatma Altınok