Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Diş Hastanesi yeni binasını yerinde inceledi

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu şehir içerisinde ziyaret ve incelemeler kapsamında yapımı devam eden Aksaray Diş Hastanesi yeni binasında incelemelerde bulundu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray’da sağlık alanında hizmet vermesi amacıyla hayata geçirilen projeler arasında yer alan ve yapımı devam eden Dış Hastanesinde gelinen nokta hakkında yetkililerle görüşme yapan Aksaray Valisi Aksaray halkına hizmete sunulması için hız kazandırılması gerektiğini vurguladı.

Aksaray Valisi Aksaray Dış Hastanesine yerinde incelemelerde bulunarak Sağlı İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç’ten bilgiler aldı. Dış hastanesinin kullanıma uygun şartlarda hizmete açılması ve vatandaşlara kaliteli ve güvenceli hizmet vermesi için gerekli çalışmalar değerlendirildi.

Sağlık alanındaki hizmetlerin kalitesini arttırmak ve vatandaşları etkili hizmet vermek amacıyla hayata geçirilen projenin yapımı hakkında bilgiler alan Aksaray Valisi hizmete kazandırılması için gerekli adımlar üzerine görüşme yaptı.

Yapımı devam eden Aksaray Diş Hastanesi yeni binasının sağlık alanında şehre kazandıracağı ve sağlayacağı katkılar açısından oldukça büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok