Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Beşiktaşlıların Başkanı Çağatay Tekerbaş Oldu

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği, gerçekleştirdiği kongreyle yeni yönetimini seçti. Başkanlık görevini devralan Çağatay Tekerbaş, Beşiktaş ruhunu daha ileri taşımaya kararlı olduklarını belirtti.

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği, gerçekleştirdiği

AKSARAY BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ:

Aksaray Beşiktaşlıların Başkanı Çağatay Tekerbaş Oldu

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği, gerçekleştirdiği kongreyle yeni yönetimini seçti. Başkanlık görevini devralan Çağatay Tekerbaş, Beşiktaş ruhunu daha ileri taşımaya kararlı olduklarını belirtti.

BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ VE YENİ YÖNETİM

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği’nin kongresi, dernek binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede, 6 yıldır başkanlık görevini yürüten Melih Altınsoy, görevi Çağatay Tekerbaş’a devretti. Tekerbaş, oy birliği ile yeni başkan olarak seçildi.

Başkanlığa Çağatay Tekerbaş’ın getirilmesinin ardından derneğin yeni yönetim kadrosu da şekillendi. İkinci başkanlığa Bilgehan Coşkuner, genel sekreterliğe Emir Ateş seçilirken, yönetim kurulu üyeleri olarak Eren Kürkçü, Fatih Demir, Ferit Kabay, Hüseyin Okumuş, Latif Mencik, Melih Altınsoy ve Serdar Ay görev aldı. Denetim Kurulu Başkanlığı’na Ramazan Doğaç, Başkan Yardımcılığı’na Kaan Tapanoğlu, üyeliğe ise Eren Tay seçildi.

ÇAĞATAY TEKERBAŞ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Yeni Başkan Çağatay Tekerbaş, yaptığı açıklamada, “Öncelikle derneğimize 6 yıl boyunca büyük bir özveriyle hizmet eden eski başkanımız Melih Altınsoy’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onun liderliğinde atılan adımlar, derneğimizin gelişimine önemli katkılar sağlamıştır” diyerek Altınsoy’un çalışmalarını takdir etti.

Tekerbaş, yeni yönetimle birlikte Beşiktaş’a olan bağlılıklarını vurgularken, derneğin geleceği için heyecanla çalışacaklarını ifade etti. “Olağanüstü seçim sonucu derneğimizde bayrak değişikliği yaşanmıştır. Yeni yönetim kadromuz, Beşiktaş’a olan bağlılığı ve heyecanıyla derneğimizi en iyi şekilde temsil etmeye, yeni projelerle Beşiktaş ruhunu daha ileri taşımaya kararlıdır” dedi.

BEŞİKTAŞ RUHU İLE YENİ HEDEFLER

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni dönem hedeflerine de değinen Tekerbaş, “Bu vesileyle bugüne kadar derneğimizin büyümesine katkıda bulunan tüm yönetim kurulu üyelerimize, dernek üyelerimize ve Beşiktaş camiamıza yürekten teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde derneğimizin hedeflerini daha da büyüterek, Beşiktaş’a yakışır çalışmalara imza atacağımıza olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Yeni yönetim, Beşiktaş taraftarlarının beklentilerini karşılayacak projeler ve etkinliklerle dolu bir dönem hedefliyor. Tekerbaş, “Başta başkanımız Çağatay Tekerbaş olmak üzere, yeni yönetim kadromuzun Beşiktaş camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Bu kadronun derneğimizin bayrağını daha da yukarılara taşıyacağına olan güvenimiz tamdır” ifadeleriyle birlik ve beraberlik mesajı verdi.

YENİ YÖNETİM KADROSU

Başkan: Çağatay Tekerbaş

İkinci Başkan: Bilgehan Coşkuner

Genel Sekreter: Emir Ateş

Yönetim Kurulu Üyeleri: Eren Kürkçü, Fatih Demir, Ferit Kabay, Hüseyin Okumuş, Latif Mencik, Melih Altınsoy, Serdar Ay

Denetim Kurulu Başkanı: Ramazan Doğaç

Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Kaan Tapanoğlu

Denetim Kurulu Üyesi: Eren Tay

BEŞİKTAŞ CAMİASI İLE GÜÇLÜ İLİŞKİLER

Yeni yönetimin Beşiktaş camiası ile güçlü bağlarını devam ettirerek Aksaray’daki Beşiktaşlıları bir araya getiren etkinlikler düzenlemesi bekleniyor. Dernek, bölgedeki Beşiktaş taraftarlarının bir arada olduğu, güçlü bir platform olmaya devam edecek.

*Celil ACAR

Yedi maçta bir gol, dokuz
Sıradaki Haber Var mı İbrahim Yılmaz gibisi; Aksarayspor’un yıldızı daha çok attırmayı seviyor!