Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Var mı İbrahim Yılmaz gibisi; Aksarayspor’un yıldızı daha çok attırmayı seviyor!

Yedi maçta bir gol, dokuz asist yaptı!

Yedi maçta bir gol,

AKSARAYSPOR’UN YILDIZI İBRAHİM YILMAZ, ATTIRMAYA DEVAM EDİYOR!

Yedi maçta bir gol, dokuz asist yaptı!

 

Motolux 68 Aksarayspor’un başarılı forvet oyuncusu İbrahim Yılmaz, 2024-2025 sezonundaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Sezon başında Anagold Erzincanspor’dan transfer edilen Yılmaz, takımına sağladığı katkılarla adından söz ettiriyor. Sahada gösterdiği akıl dolu paslar ve takım arkadaşlarını gol pozisyonlarına sokma becerisi, onu takımın en önemli hücum silahlarından biri haline getiriyor.

İstanbulspor forması ile parlayan İbrahim Yılmaz, şimdiye kadar oynadığı 7 maçta 568 dakika sahada kaldı. Fiziksel gücünü etkili kullanarak rakip defans oyuncularına karşı üstünlük kurmayı başaran tecrübeli futbolcu, özellikle ikili mücadelelerde ayakta kalmayı başararak, ceza sahası çevresinde etkili oluyor. Hava toplarındaki başarısıyla da öne çıkan Yılmaz, boy avantajı ve zamanlama yeteneği sayesinde hem hücumda hem de savunmada hava toplarına hakim olabiliyor.

Oynadığı yedi maçta bir gol 9’da asist yapan yıldız futbolcu, Aksarayspor’un liderlik koltuğunda bulunmasına önemli etken oldu.

Forvet olarak topu rakip yarı alanda tutma ve takımın hücuma yerleşmesini sağlama konusunda da büyük beceri sergileyen Yılmaz, sırtı dönük oynama yeteneğiyle takım arkadaşlarına alan yaratıyor. Özellikle son oynanan Çimentaş Elazığspor karşılaşmasında verdiği müthiş pasla, tüm defans oyuncularını oyundan düşürüp, Cengiz Ötkün’ü kaleciyle baş başa bırakması, futbol zekasının ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi.

Pozisyon alma ve gol sezgisi yüksek olan İbrahim Yılmaz, henüz sadece 1 gol kaydetmiş olsa da, sürekli doğru pozisyonlarda bulunarak ve fırsatları kovalayarak takımına büyük tehdit oluşturuyor. Takım oyununa yaptığı katkılar ise sadece gol atmakla sınırlı değil. Şu ana kadar yaptığı 6 asistle de takımına doğrudan katkı sağladı. Pas yeteneği ve oyun görüşü sayesinde hücumda pas alışverişlerine katılarak oyunu genişletip takım arkadaşlarına alan yaratma konusunda da oldukça başarılı.

İbrahim Yılmaz’ın fiziksel gücü, oyun zekası ve pas yeteneği, onu Motolux 68 Aksarayspor hücum hattının vazgeçilmez oyuncularından biri yapıyor. Takımın genel performansına sağladığı ciddi katkılarla, taraftarların ve futbolseverlerin de beğenisini kazanan İbrahim Yılmaz, Aksarayspor’un başarı yolculuğunda kilit rol oynuyor.

İbrahim Yılmaz, Aksarayspor’un ligde oynadığı tüm maçlarda ilk 11’de oyuna başladı. Bu maçların hepsinde yerini değişik dakikalarda diğer forvet oyuncusu Yasin Abdioğlu’na bırakırken, takımın adeta yükünü çeken isim oldu. Yılmaz bu maçlarda iki de sarı kart gördü.

Celil ACAR

MERAM Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından
Sıradaki Haber MEDAŞ uyardı: Aksaray’da elektrikler kesilecek!