Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akhisarspor Kulübü’nden dikkat çeken açıklama 

Akhisarspor Kulüp Başkanı Hamza

Akhisarspor Kulüp Başkanı Hamza Pişkin, 2024- 2025 sezonuna katılmama kararına yönelik açıklamalarda bulundu. 024-2025 sezonunda sağlık sorunları nedeniyle amatör lige katılma kararı aldığını duyuran Akhisarspor Kulüp Başkanı Pişkin Akhisarspor’un yağmalanmaması gerektiğini ifade etti.

Pişkin, bazı kulüplerin sporcularına “Kulübünüzden lisansınızı alın, gelin!” şeklindeki çağrılarının yakışıksız bir davranış olduğunu ifade etti. Kulüp başkanı, bu tür girişimlerin Akhisarspor’un bütünlüğüne zarar verdiğini söyledi. Pişkin, kulüp muvafakati olmadan hiçbir sporcunun başka bir takıma transferine izin verilmeyeceğini kesin bir dille belirtti.
Ayrıca, kulübün sporcularının başka takımlara transfer olabilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na gerekli ücretin yatırılması gerektiğini ekleyen Pişkin, bu süreçte kulübün haklarının korunması gerektiğini ifade etti. Akhisarspor’un, yaşadığı sıkıntılara rağmen genç sporculara ve altyapıya önem vererek gelecekte daha güçlü bir şekilde geri döneceğine olan inancını da dile getirdi.

Ağustos Gerçe