Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mühendis adaylarına altın fırsat: TUSAŞ LIFT UP başvuruları için geri sayım başladı!

Aksaray Üniversitesi, TUSAŞ’ın Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı LIFT UP’a başvurular için son tarihi hatırlattı. Genç mühendis adaylarına büyük fırsat sunan program için başvurular 15 Ekim 2024’te sona eriyor.

Aksaray Üniversitesi, TUSAŞ’ın Sanayi

Aksaray Üniversitesi, savunma sanayii devi TUSAŞ’ın öğrencilere sunduğu eşsiz fırsatlardan biri olan LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı için son başvuru tarihinin yaklaştığını duyurdu. Lisans öğrencilerine sektör deneyimi kazandırmayı hedefleyen bu program, hem akademik hem de profesyonel kariyer hedefleri olan genç mühendis adaylarına, sanayi projelerinde bizzat yer alma şansı sunuyor.

 

TUSAŞ’ın yenilikçi projelerinde görev alma imkanı sunan LIFT UP Programı, lisans bitirme projelerine gerçek sektör deneyimi katarak, katılımcıların iş dünyasına daha donanımlı girmelerini sağlıyor. Türkiye’nin savunma sanayii alanındaki lokomotif kuruluşlarından biri olan TUSAŞ, sanayi-üniversite iş birliğini güçlendirmeye yönelik adımlarına bu program ile bir yenisini ekliyor.

 

Başvurular, 15 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. Program ile ilgilenen öğrencilerin hızlı hareket etmeleri gerektiği belirtiliyor.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için:

➡️ https://kariyer.tusas.com/liftup

Fatma Altınok