Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da lise öğrencilere okul fırın atölyelerinden ekmek üretiyor

Aksaray il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında Aksaraylı lise öğrencileri “Okullarımız Üretiyor Projesi” kapsamında okul fırın atölyelerinde ekmek ürettiği belirtildi.

Aksaray il Milli Eğitim

Aksaray Necmiye Mehmet Yazıcı Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Okullarımız Üretiyor Projesi” çerçevesinde okulun fırın atölyelerinde ekmek üretimi gerçekleştirerek projeye katkılarda bulunuyor.

Proje kapsamında mesleki eğitimde uygulamalı bir şekilde öğretim gören öğrenciler önemli bir çalışmaya imza atıyor. Öğrencilerin üretim süreçlerinin olumlu yönde etkileyen proje çerçevesinde mesleki eğitimde uygulamalı öğrenime dikkat çekiliyor.

Böylelikle eğitim ve öğretim dönemi içerisinde olan öğrenciler, eğitim ve üretimi bir arada yürüterek hem pratik bilgi kazanmalarına hem de toplum yarına faaliyetlerde bulunmalarına imkan sağlanıyor.

Aksaray’da Necmiye Mehmet Yazıcı Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilen ekmekler topluma sağlayacağı katkının yanı sıra öğrencilerin bilge ve deneyim kazanmaları açısından oldukça büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok