Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Demirci Belediyesi’nde çıkan yangın korkuttu!

Gülağaç ilçesi Demirci Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde bir evin çatı katında çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Gülağaç ilçesi Demirci Belediyesi

Aksaray’ın Gülağaç ilçesine bağlı Demirci Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde, bugün öğle saatlerinde bir evin çatı katında yangın çıktı. Henüz nedeni bilinmeyen yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Dumanları gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi.

İhbarın ardından olay yerine Jandarma, 112 sağlık ekipleri ve Demirci Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Hızlı bir şekilde olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede alevleri kontrol altına aldı.

Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaptı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan Jandarma ekipleri ise yangının çıkış nedenini araştırmak üzere inceleme başlattı.

Mahalle sakinleri yaşanan olayın korku dolu anlara neden olduğunu ifade ederek, yangının büyümeden söndürülmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Fatma Altınok