Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Ulaş; “Sağlam aile, başarılı iş gücü”

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar arasında yer alan Aile Eğitim Programı kapsamında fabrika çalışanlarına yönelik eğitim verildi.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray’da bulunan bir fabrikada Aile Eğitim Programı kapsamında eğitim verebilmek için fabrika temsilcileri ile bir araya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, kendilerine yöneltilen eğitim organizasyonu için fabrika temsilcilerine teşekkürlerini iletti.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, “Öncelikle işyerimizin kadın çalışanlarına verilen eğitimlerde motivasyon ve aile içi iletişim ile ilgili konularına yer verdik. İlerleyen süreçte tüm çalışanlarına aile içi iletişim, motivasyon ve aileye değer katan bireyi güçlendiren eğitimler vermeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Yapılan bu eğitim özellikle, çalışanların aile yaşamı ve sosyal ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflerken, bu programın devam etmesinin önemine de dikkat çekildi. Konu hakkında açıklama yapan fabrika temsilcileri ise İl Müdürü Nurettin Ulaş’a, SHM idarecilerine ve eğitimcilerine teşekkürlerini iletti.

Ağustos Gerçe